Erik Krikke & 7even Bridges

Keihard opstaan

Concert

Erik Krikke bracht de afgelopen jaren zijn indringende relaas over de verwoestende impact van PTSS in boekvorm, met zijn band 7even Bridges in muziek én in een theaterconcert. ‘Operatie Geslaagd’ werd in al haar vormen door velen als zeer waardevol en emotioneel ervaren. Het heeft levens veranderd. Daarnaast brachten ze onlangs het nummer ‘Invincible’ uit wat door het Ministerie van Defensie werd omarmd als hét lijflied van Team NL op de Invictus Games 2020.

In het nieuwe theaterconcert van Erik Krikke & 7even Bridges staat de onoverwinnelijkheid centraal. Want de strijd met de mentale en morele verwondingen blijft. Hoewel Erik weer middenin het leven lijkt te staan, blijven spoken uit het verleden aan hem trekken en worstelt hij nog dagelijks met zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en zelfbeeld.
Er zijn maar twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik kiest… ‘Keihard Opstaan’ gaat over vallen, opstaan, angst, strijden, bezinnen, overwinnen, zelfvertrouwen en bovenal persoonlijke groei.

Kaartverkoop seizoen 2020-2021: voorinschrijving mogelijk
Het nieuwe theaterseizoen verloopt dit jaar anders dan u van ons gewend bent. Er is landelijk besloten om het theaterseizoen op te splitsen in twee delen: van september 2020 tot december 2020 en van januari 2021 tot en met juni 2021. De kaartverkoop voor de eerste helft van het seizoen (september – december) is in volle gang, hier kunt al kaarten voor bestellen. Omdat wij nog in onderhandeling zijn met theaterproducenten over welke voorstellingen in het tweede deel van dit seizoen gespeeld worden, kunnen we nog niet alle voorstellingen in die periode direct in de verkoop doen. Echter, u heeft voor deze voorstellingen wel de mogelijkheid tot voorinschrijven op www.schouwburglochem.nl. Zodra wij weten welke voorstellingen doorgaan, wordt uw voorinschrijving omgezet in een boeking. U ontvangt dan van ons een betaallink en krijgt de e-tickets direct in uw mail. Wel zo makkelijk! En natuurlijk krijgen Vrienden voorrang.lees meer +
zaterdag 10 april 2021
€ 0.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework