Dri3man - Live

Zondagmiddag muzikale tijdreis

Stel je een relaxte zondagmiddag voor, omringd door heerlijke live muziek, verrukkelijke wijnen en speciaalbieren. Op het podium schitteren drie topmuzikanten, en ze nemen je mee op een reis door de tijd met nummers uit de gouden jaren 70 en 80. Laat je betoveren door de prachtige zang en meesterlijke muziek van misschien wel de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene - DRI3MAN, bestaande uit de vrienden Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp.

Het was een gelukkig toeval dat deze drie vrienden ontdekten dat hun stemmen een perfecte harmonie vormen wanneer ze samen zingen. Nu, na talloze gezamenlijke studiosessies, laten ze live horen waarom verschillende gerenommeerde studioproducers zo enthousiast zijn over hun samenwerking. Begeleidend op gitaar, piano en saxofoon, brengt DRI3MAN nummers met een West Coast-vibe uit de jaren 70 en 80 (denk aan Eagles, CCR, The Monkees, Bruce Springsteen, Doobie Brothers, en meer), waarbij ze elkaar afwisselen in de leadzang. Met drie sets van elk 30 minuten verzorgen ze een middagvullend programma dat je ziel streelt en je geest ontspant. DRI3MAN is terug, en de drie vocalisten nemen niet alleen elkaar, maar ook jou, het publiek, mee op een magische reis door de tijd.

DRI3MAN: Ferry van Leeuwen (Edwin Evers Band, Ik Hou Van Holland, Marco Borsato) Lodewijk van Gorp (Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Metropole Orkest) Nick Bult (Boudewijn de Groot, Venice, 3Js, Ten Sharp, Marco Borsato)

lees meer +
zondag 26 januari 2025 15:30 uur
€ 15.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework