Daphne Gakes

Ik, Daphne Gakes

Cabaret

‘Leven doe je door te spelen,’ zo luidt Daphne Gakes’ devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in wilde avonturen en doet ze waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

 

Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild - vol seks, drugs en rock & roll - of kalm - met rust, reinheid en regelmaat? Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

lees meer +
vrijdag 6 oktober 2023 20:00 uur
€ 19.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

Gakes is een begenadigd actrice én schrijver, die door alle grote kranten en vrouwenbladen uitgebreid is geïnterviewd. Met een open blik duikt ze in avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen.
— Theater Bellevue

bekijk alle sponsoren
by Sitework