Daniëlle Schel

OK

Cabaret

Na haar debuutprogramma PATROON is cabaretière Daniëlle Schel terug in het theater met haar nieuwe voorstelling OK. In OK serveert Daniëlle u een collage van sketches, liedjes en conferences. Het belooft weer een avond te worden, vol karakters en onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze voorstelling haar uiterste best doen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Hartje. Profiel wordt bijgewerkt.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee ‘een dame om in de gaten te houden.’ Voor OK kreeg Daniëlle in 2020 op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen het Stijgend Applaus Stipendium toegekend, een aanmoedigingsprijs voor jonge cabaretiers.

“In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijds onze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht is op het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is “A new way of being alone together”, zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, dat door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter is geworden” - Juryrapport SAS

lees meer +
vrijdag 24 februari 2023 20:00 uur
€ 21.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework