De Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Cabaret

De voorstelling 'De Cabaretpoel' is helaas geannuleerd. Schouwburg Lochem volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus nauwkeurig op. Naar aanleiding van de vernieuwde richtlijnen die zijn afgegeven worden de voorstellingen tot maar liefst 1 juni geannuleerd.
Zoals eerder vermeld is deze situatie uitzonderlijk en kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

We hopen dat er snel duidelijkheid komt en houden jullie daarvan uiteraard op de hoogte.
Wees voorzichtig, zorg goed voor elkaar, blijf gezond. Hopelijk tot snel!

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In ‘De Cabaretpoel’ spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. ‘De Cabaretpoel’, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat u verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

lees meer +
vrijdag 8 mei 2020 20:00 uur
€ 18.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework