Blauwe Vinkjes

Disclaimer

Cabaret


Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Het cabaret duo bestaat uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw. Blauwe Vinkjes gooide hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches.
In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben!

lees meer +
woensdag 28 februari 2024 20.00 uur
€ 20.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies


“Duo Blauwe Vinkjes gooit hoge ogen in cabaretland.” - De Gooi en Eemlander

“Zij brengen sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca.” - de Volkskrant

“Als enige act binnen het festival mikt dit duo vol op (politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd.” - Juryrapport Cameretten

“Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen.” - Theaterblad Scenes

bekijk alle sponsoren
by Sitework