Andries Tunru

In Theorie

Cabaret

Cabaretier Andries Tunru maakt zich op voor zijn tweede soloprogramma. De winnaar van de persoonlijkheidsprijs op het Cameretten Festival én finalist van De Slimste Mens stoft in In Theorie zijn psychologiediploma af.

Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

donderdag 20 oktober 2022 20:00 uur
€ 21.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

De pers over Andries’ debuutvoorstelling Vlees, vis, wal en schip:

“Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.” - Friesch Dagblad

“Charisma, scherpte en goeie improvisatie… Tunru staat op het podium als een ervaren rot.” - Het Parool

★★★★★ - ilovetheater
★★★★ - Theaters in Nederland
★★★★ - 1erang

bekijk alle sponsoren
by Sitework