Amy's Legacy

Tribute to Amy Winehouse

Concert


Amy Winehouse was één van de grootste artiesten van haar generatie. Haar unieke sound en prachtige songs staan in vele geheugens gegrift. Haar bewogen leven vormde de inspiratiebron voor haar repertoire. De 10-koppige band Amy’s Legacy neemt je mee op een emotionele reis en viert met jou het leven en de muziek van Amy Winehouse. Je gaat een show beleven, die afwisselend swingend, soulful, intens en emotioneel is. Natuurlijk komen grote hits als Rehab, Back to Black en Valerie voorbij.
De bandleden leggen ongekende passie in het vertolken van de Amy Winehouse nummers. Daarbij blijven ze dicht bij hun eigen kern. Volgens Susanne, zangeres van de band, is ze geen Amy en doet ze geen Amy. Ze wil gewoon de prachtige nummers zo goed mogelijk overbrengen. Er bestaat geen tweede Amy, dus blijft ze liever Suus, die uit volle overtuiging en plezier Amy Winehouse liedjes zingt.

Deze show is een try-out van de band, die na een lange aanloopperiode tijdens de lock-downs voor het eerst samen voor publiek optreedt. Dit concert wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van Schouwburg Lochem i.s.m. Schouwburg Lochem.

lees meer +
zaterdag 14 januari 2023 20.00 uur
vanaf € 10.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework