Alex Ploeg

Ego

Cabaret

Na zijn succesvol debuut ‘Ultimatum’ is Alex Ploeg terug in de theaters! Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop.

In EGO zien we Alex op het podium helemaal in zijn cabaret-element. Zelfverzekerd, strak in pak met zijn gitaar in de hand zet hij op een hilarische wijze de boel op stelten. Hij schakelt in EGO snel op naar de hoogste versnelling. Harde grappen, meeslepende liedjes en bizarre sketches komen in hoog tempo op je af. EGO gaat over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

vrijdag 1 april 2022 20:00 uur
€ 22.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

Recensies voor: ‘Ultimatum’ ★★★★ - NRC ‘Een indrukwekkend debuut’ ★★★★ - De Volkskrant ‘Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.’ ★★★★ - Trouw ‘Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega’s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen.’

bekijk alle sponsoren
by Sitework