Alex Ploeg

Unplugged

Cabaret


Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex Ploeg met zijn derde solovoorstelling 'Unplugged' terug naar zijn stand-up roots; slechts gewapend met microfoon en gitaar. Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje.
Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes komen in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Over Alex
Alex Ploeg (1985) is cabaretier, acteur en tekstschrijver. Hij is lid van Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler. Hij werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’.
Alex bedacht en maakte het satirische sketchprogramma Klikbeet, hij was te zien in tv-programma’s als 'Zondag met Lubach,' 'Dit Was Het Nieuws' en 'Last One Laughing' (LOL), in 2024 maakte hij zijn toneeldebuut in het veelgeprezen stuk 'Wie is er bang voor Virginia Woolf?'

lees meer +
vrijdag 15 november 2024 20:00 uur
€ 23.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

Pers over zijn vorige voorstelling EGO:

"Met EGO bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker" Trouw

"In zijn tweede voorstelling EGO laat hij zien dat hij gegroeid is" de Volkskrant

"Koning van de zelfspot" De Telegraaf

"Hij creëert niet alleen een gelaagde podiumpersoonlijkheid, maar maakt deze voorstelling ook geschikt voor een breed publiek. EGO is grappig en aangrijpend" De Groene Amsterdammer

bekijk alle sponsoren
by Sitework