Zakelijk & Feestelijk

Evenementenlocatie bij uitstek

Schouwburg Lochem is meer dan een ontmoetingsplek voor theaterliefhebbers. Naast professionele- en amateurvoorstellingen is Schouwburg Lochem ook een geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties, recepties, bruiloften en personeelfeesten. Met onze kennis van en ervaring op het gebied van theater en horeca, hebben wij alles in huis om een op maat gemaakt evenement te organiseren.

De juiste aandacht voor uw evenement
In onze sfeervolle ingerichte Theaterzaal en De Haan Schippers StadsLounge, heb je een unieke kans om jouw evenement met ons theater samen te laten gaan. 
Het succes van elk evenement is de optelsom van details, die tot achter de komma geregeld moeten zijn. Daarom wordt bij de vormgeving en invulling van jouw evenement niets aan het toeval overgelaten. Wij zetten graag onze ervaring in om samen een geslaagd evenement te organiseren. 

Referenties

''Het was een fantastisch en leuk feest. Wat wel veel terug gekoppeld hebben gekregen was dat het feest en de locatie zo lekker intiem worden. De bediening, de gastvrijheid, top! 

Voor ons staat deze locatie inmiddels boven aan de lijst in lochem!''

-Marieke & Eric- 

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden van jouw eigen evenement in Schouwburg Lochem?

Neem vrijblijvend contact op met Luuc Grijsen (0573-215 216 of events@schouwburglochem.nl)

bekijk alle sponsoren
by Sitework