Filmhuis


FILMHUIS LOCHEM

programmeert elke maand een moderne kwaliteitsfilm, legendarische klassieker of prettige kinderfilm. Van Nederlandse produkties, Europese arthouse cinema tot het beste van Hollywood.

Filmhuis Lochem wil actuele films programmeren en kiest om die reden pas 2-3 maanden van tevoren de titel. Daarom staat er nog niet bij alle data een titel vermeld. Maar alle data zijn al wel bekend! We menen dat we jullie als filmliefhebber op deze manier het beste te kunnen bedienen. De entréeprijs is 8 euro.

Wil je kort voor de vertoning een herinnering ontvangen, klik dan hier en meld je daarvoor aan.

5-JARIG JUBILEUM

In februari 2013, bijna 5 jaar geleden, ging Filmhuis Lochem van start. Dit seizoen 2017-2018 vieren we dit jubileum met enkele bijzondere activiteiten. Uiteraard speelt de gekozen film daarbij de hoofdrol , maar kleden we de film aan met iets er omheen.

De Ladies Night onlangs vormde de spetterende en stikgezellige aftrap. In februari volgt een middag met Film & Food. En in april organiseren we een heuse filmmarathon.

Voor ons, de vrijwilligers, reuze spannend of het allemaal aanslaat. Maar eigenlijk hoeven we niet zo bang te zijn, want de ervaring van de afgelopen 5 jaar leert dat er heel veel filmliefhebbers in Lochem e.o. zijn, die graag en regelmatig naar onze kwaliteitsfilms komen kijken.

Daar doen we het voor! Vier dit jubileumseizoen met ons mee; we ontvangen jullie met open armen.

Vrijwilligers Filmhuis Lochem

 

SPAARKAART

Omdat we tot onze blijdschap merken dat we intussen over een behoorlijk aantal vaste bezoekers beschikken, die regelmatig naar de film komen, introduceren we met ingang van het seizoen 2017/2018 een SPAARKAART!

Hoe ziet dat eruit?

Bij de kassa kun je op elk moment een gratis spaarkaart pakken. De datum van afgifte wordt door ons daarop genoteerd.Op vertoon van een kaartje (e-ticket of gewone kaart) krijg je een stempel.
Bij 8 stempels lever je de spaarkaart in met naam en adres en ontvang je van ons een vrijkaart. De spaarkaart kan niet ingeruild worden bij speciale evenementen,

Natuurlijk kun je dan een nieuwe spaarkaart pakken! We vertonen 25 films, dus een kaart vol krijgen is niet zo moeilijk. De spaarkaart is geldig binnen het seizoen van datum van afgifte.

We menen jullie als filmliefhebbers hiermee een mooi aanbod te doen.

 

 

 

AGENDA

 DOWN TO EARTH

 15.00 uur, lees verder >>

 LION

 20:00 uur, lees verder >>>

 MOONLIGHT

 20:00 uur, lees verder >>>

 THE FOUNDER

 20:00 uur, lees verder >>>

 TULIPANI

 15:00 uur, lees verder >>>

 TONIO

 20:00 uur, lees verder >>>

 THE OTHER SIDE OF HOPE

 20:00 uur, lees verder >>>

 

 

 


Den Hollander Food
Grolsch
Wila
Rabobank Graafschap Noord

© 2017 Schouwburg Lochem. CMS: a&m impact internetdiensten