Actueel programma

Jennie Lena & Band


Jennie Lena & Band

Jennie Lena & Band -  Acoustic Evening   16 november 2017

Ben jij wel eens door een stem recht in je hart geraakt omdat het een ultimo balans is tussen  magisch zuiver bereik en subliem klinkende noten ? Vakgenoten zijn al lang bekend met deze uitzonderlijke kwaliteiten en het grote publiek omarmde haar bij deelname aan The Voice Of Holland: Jennie Lena. Reden dat zowel haar naam alsook haar video's viral op internet gaan en zij 's werelds bekendste muziek Blogger Perez Hilton tot haar fans mag rekenen.

Ze is een podiumbeest, vakvrouw en een hardwerkende moeder, die tussen de glitter en glamour van Los Angeles, New York en Amsterdam door, ook haar dochter verzorgt.  Jennie Lena verrast met haar rauwe Amsterdamse humoristische flair, maar weet haar publiek ook te ontregelen en te ontroeren. Een sterke persoonlijkheid waarachter een warme vrouw schuilt; Viva noemt haar niet voor niets een van de ‘Jonge Succesvolle Vrouwen’.
Klassiekers, eigen werk en gewoon lekkere uptempo hits; Jennie Lena smeedt een avond vol van heerlijke pop- en soulmuziek tot prachtige piano ballads bij elkaar.

 “Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.” (Nu.nl)

 “Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres zorgt met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance". (3voor12)

26 april 2017 « Ga terug


Den Hollander Food
Grolsch
Wila
Rabobank Graafschap Noord

© 2017 Schouwburg Lochem. CMS: a&m impact internetdiensten