Regelement consumptiemunten Schouwburg Lochem

Regelement consumptiemunten Schouwburg Lochem

1. Consumptiemunten zijn hét betaalmiddel voor consumpties tijdens de StadsLounge Live feesten.
2. Consumptiemunten kunnen worden aangeschaft, tijdens een StadsLounge Live Feest, bij de theaterkassa in Schouwburg Lochem.
3. Consumptiemunten zijn te besteden bij alle evenementen van Schouwburg Lochem in de bij punt 9 genoemde geldigheidsperiode, tenzij anders aangegeven.
4. Consumptiemunten zijn per stuk te verkrijgen.
5. Consumptiemunten kunnen worden betaald met een bankpas of contant.
6. Bij de theaterkassa worden biljetten van €200,- en €500,- niet geaccepteerd, biljetten van €100,- kunnen worden geweigerd.
7. Overgebleven geldige consumptiemunten kunnen worden bewaard tot een volgend bezoek aan Schouwburg Lochem. Consumptiemunten kunnen ook dezelfde dag van het StadsLounge Live feest of in de week van 12 tot 16 mei 2020 ingewisseld worden bij het bespreekbureau.
8. De eerste serie consumptiemunten (met het 150 jaar Schouwburg Lochem logo) kan worden ingeleverd tot en met 16 mei 2020.
9. De geldigheidsduur van consumptiemunten aangeschaft na 26 september 2019 staat vermeld op de munt.
10. Schouwburg Lochem is gerechtigd om bij een verzoek tot restitutie informatie te vragen waaronder, maar niet beperkt tot, het aankoopbewijs. Indien Schouwburg Lochem vermoedt dat ingeleverde munten op onrechtmatige wijze zijn verkregen of twijfelt aan de aangeleverde gegevens, is zij gerechtigd om nader onderzoek in te stellen en/of restitutie te weigeren.
11. Schouwburg Lochem behoudt zich het recht voor het onderhavige Reglement te wijzigen.

bekijk alle sponsoren
by Sitework