Start kaartverkoop nieuw seizoen

Het is lang stil geweest rondom de schouwburg, maar de deuren zullen deze week weer wagenwijd worden open gezet voor onder andere de eindmusicals van enkele basisscholen en de leerlingen van Muzehof Centrum voor de Kunsten. Wat hebben wij er zin in!

Maar er is er nog meer goed nieuws: het theaterprogramma van september tot en met december 2021 is afgerond. We kunnen melden dat we bijna van start gaan met de verkoop voor de eerste helft van het seizoen. Het theaterprogramma is vanaf woensdag 30 juni a.s. om 15:00 uur online te bewonderen op www.schouwburglochem.nl. Voor de tweede helft van het theaterseizoen (januari - mei 2022) gaan wij eind augustus in de verkoop. Je ontvangt van ons dan ook de brochure.

De kaartverkoop voor september tot en met december 2021 start op donderdag 8 juli 2021 om 10:00 uur.

Vrienden van Schouwburg Lochem
Ben je vriend van Schouwburg Lochem? Dan heb je een streepje voor en mag je met voorrang kaarten bestellen. Op donderdag 1 juli om 10:00 uur start de verkoop voor de Vrienden. Houd bij het bestellen van kaarten je vouchercode bij de hand.

Geen Vriend van Schouwburg Lochem? En kun je niet wachten om op donderdag 1 juli kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen? Word dan Vriend! Meer informatie vind je op onze website.

Bestellen
Bestellen van kaarten kan uitsluitend via de website of telefonisch (0573-250051) van di t/m do tussen 10:00 en 12:00 uur.

Capaciteit
In verband met de regelgeving omtrent de 1,5 meter samenleving verkopen wij momenteel maximaal 90 kaarten per voorstelling. Zodra er versoepelingen zijn en wij meer bezoekers mogen toelaten, dan gaan er meer kaarten in de verkoop.

Brochure en Vriendenavond
Eind augustus volgt de brochure en de uitnodiging voor de Vriendenavond. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Heb je nog kaarten?
Heb je nog kaarten voor een voorstelling die verplaatst is naar het nieuwe theaterseizoen? De kaarten blijven uiteraard geldig. Kaarthouders ontvangen van ons een e-mail met informatie.

Heb je vragen of opmerkingen, dan horen wij dit graag.
Wij hopen je zo spoedig mogelijk weer in ons theater te mogen ontvangen.

bekijk alle sponsoren
by Sitework