Start kaartverkoop eerste helft seizoen 2020-2021

Het is een lange tijd stil geweest in Schouwburg Lochem. Als gevolg van de Coronacrisis kwam er helaas een abrupt einde aan ons huidige theaterseizoen. De Vriendenmiddag, de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen en de bijbehorende brochure moesten worden uitgesteld.

We zijn trots en blij om bekend te maken dat we per september een nieuw theaterseizoen kunnen presenteren! We hebben er zin en staan te popelen om de deuren weer voor u te openen.

Start kaartverkoop

In verband met de regelgeving omtrent de 1,5 meter samenleving mag de schouwburg maximaal 90 bezoekers per voorstelling ontvangen. Wees er straks dus op tijd bij, want vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. Kijk dus goed naar de aanvangstijd op uw ticket.

Tevens is landelijk besloten om het theaterseizoen op te splitsen in twee delen: van september 2020 tot december 2020 en van januari 2021 tot en met juni 2021. U kunt enkel kaarten bestellen voor de eerste helft, van september t/m december.

• De kaartverkoop voor onze vrienden start op 1 september om 10:00 uur
• De kaartverkoop voor het reguliere publiek start op dinsdag 8 september 2020 om 10:00 uur.

De tweede helft van het seizoen gaat op een later moment in de verkoop, wij houden u natuurlijk op de hoogte.

Brochure
De brochure voor seizoen 2020-2021 zal eind september 2020 verschijnen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Vrienden van Schouwburg Lochem
Nog geen vriend van Schouwburg Lochem? Word dan nu Vriend en geniet straks van alle voordelen.

bekijk alle sponsoren
by Sitework