Schouwburg Lochem nodigt jongeren uit aan tafel

Schouwburg Lochem gaat in 2024 van start met een jongerenpanel om de wensen en behoeftes van de doelgroep 15 tot 26 jaar in beeld te brengen. “Wij willen graag weten welke films en voorstellingen voor deze doelgroep interessant zijn. Zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat Schouwburg Lochem een bruisende plek gaat worden, ook voor jongeren!” aldus theaterprogrammeur Sheila van Dongeren. 

Het jongerenpanel zal tijdens een aantal brainstorm- en pizzasessies meedenken over de invulling van de programmering van Schouwburg Lochem. Vragen die op tafel komen zijn o.a. Hoe laten we de schouwburg aansluiten bij de behoeften van jongeren in de gemeente? Welke voorstellingen moeten daarvoor op de agenda komen? Maar ook welke evenementen moet Schouwburg Lochem voor deze doelgroep organiseren? Programmeur Sheila: “Samen met de jongeren gaan we heel graag op zoek naar de antwoorden op die vragen en nog vele anderen!”

Ben jij tussen de 15 en 26 jaar en wil je graag meedenken over de mogelijkheden die Schouwburg Lochem kan bieden aan jongeren? Barst je van de creativiteit en de ideeën en lust je graag pizza? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor dit panel.

Voor meer informatie/aanmelden DM ons of mail naar: marketing@schouwburglochem.nl

bekijk alle sponsoren
by Sitework