Schouwburg Lochem, de plek waar dromen werkelijkheid kunnen worden

Na een succesvolle start van de Schouwburg Lochem december-wensmaand 2022 waarin een grote wens van twee bezoekers is uitgekomen door het organiseren van een kort privé-concert en meet & greet met Veldhuis en Kemper, is besloten ook dit jaar weer een droom in vervulling te laten gaan. Misschien wel jouw droom?
Doe een theaterwens
Voor iedereen die de maand december – en dan vooral die van een ander – een gouden randje en extra glinstering wil geven: dit is je kans. Want dat is waar het tijdens de donkere dagen toch uiteindelijk om draait, delen en samenzijn. Onbetaalbaar, toch?

Dompel je onder in een magische wereld. Even weg van alles. Laat je ontroeren, verbazen, verrassen, feestelijk verwelkomen, dolkomisch in het zonnetje zetten, maar vooral liefdevol vermaken. Doe een theaterwens en misschien wordt het werkelijkheid.

Laat een kleinkind zingen voor opa en oma op het grote podium, volg een masterclass van een top-DJ, neem een podcast op met vrienden, op de foto met je grote idool, een feestje vieren omdat dat normaal niet zomaar kan, een dag meelopen met opbouwen van een voorstelling, met je bewoners gezellig naar een voorstelling.

Schrijf jouw wens op en wie weet gaat jouw droom uitkomen 
Er zijn weinig ervaringen die meer impact hebben dan een wens helpen uitkomen. Schouwburg Lochem geeft je graag de kans….
Hoe? Kom langs bij de schouwburg om jouw wens op te schrijven of mail jouw spotlight momentje naar info@schouwburglochem.nl o.v.v. je naam, e-mail en/of telefoonnummer en wie weet wordt jouw droom werkelijkheid. Wij verzamelen alle wensen in de speciale wensboom voor kerst.

Eind januari wordt bekend welke droom wij in vervulling laten gaan.
Bovendien hebben wij voor 5 dromers een leuk cadeau klaarstaan.

bekijk alle sponsoren
by Sitework