Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof lanceren jongerenlabel ePiC

Vanaf 2 januari 2022 lanceren Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof hun jongerenlabel ePiC. ePiC gooit de deuren van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof wagenwijd open voor iedereen van 12 t/m 23 jaar! Voor slechts 5 euro kunnen jongeren naar elke voorstelling, van theater tot film, en krijgen ze exclusief toegang tot activiteiten rondom het programma van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof. Vanaf twee weken voor aanvang van de voorstelling kunnen de jongeren via de websites hun tickets kopen. De lancering van ePiC wordt een echte party! Vanaf 2 januari om 14.00u worden er op verschillende plekken in Lochem en Zutphen Golden Tickets verstopt. Deze Golden Tickets bevatten twee tickets voor een theaterbeleving! Volg ePiC op Insta (@epic.theater) voor hints.

ePiC organiseert tevens rondom geselecteerde voorstellingen speciale evenementen voor alle jongeren. Dit seizoen organiseert Schouwburg Lochem twee unieke filmavonden. Op zaterdag 30 april komt concept artist Peter Kapritsias een workshop geven over concept tekenen voor films en games. In deze workshop laat hij de deelnemers stap voor stap zien hoe de werelden uit films en games ontworpen worden. Daarna kunnen de deelnemers meedoen met een oefening waarin je zelf een ontwerp gaat tekenen. Er is ook een mogelijkheid om mee te kijken naar Peter’s proces via het scherm. Aansluitend wordt de film ‘Guardians of the Galaxy’ vertoond. Een ticket voor de hele avond kost 5 euro voor iedereen van 12 t/m 23 jaar en is vanaf 2 januari te bestellen via schouwburglochem.nl. Zet zaterdag 11 juni ook vast in de agenda. Deze avond organiseert Schouwburg Lochem ook een unieke filmavond.

Theater Hanzehof pakt het groots aan. Speciaal voor iedereen van 12 t/m 23 jaar komt RUMAG Young, de sidekick van RUMAG, op zondag 13 maart naar Theater Hanzehof. De RUMAG Young tour is een vier uur durende offline tour waarin het team van Young Professionals, dansers en influencers langskomen met een vet dagprogramma speciaal gericht op het positief beïnvloeden van jongeren. Tickets zijn slechts 5 euro en bovendien per 2 januari te bestellen via hanzehof.nl. Let op! Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar.

RUMAG staat donderdag 17 maart met de theatertour in Theater Hanzehof. Tickets hiervoor zijn twee weken voor de voorstelling te bestellen via hanzehof.nl.

bekijk alle sponsoren
by Sitework