Nieuwe website en kaartverkoopsysteem

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website waarmee het bestellen van tickets, voor u als klant, nog makkelijker en overzichtelijker wordt. De website wordt vanaf heden niet alleen optimaal vertoond op uw computer maar ook op uw smartphone en/of tablet. Maar er zijn meer veranderingen!

Nieuw: kaarten reserveren
Een van de grootste aanpassingen voor u als klant is de wijze waarop u kaarten online bestelt. Bij het bestellen van uw kaarten hoeft u niet direct in te loggen. Aan het einde van uw bestelling vult u uw e-mailadres in en vragen wij u om uw adresgegevens in te vullen. Het inzien en aanpassen van uw eigen gegevens kan alleen nog via een link die wij u toesturen in de bevestigingsmail van uw bestelling. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen en/of bellen om een wijziging door te geven.

Nieuw: wallet-tickets
Na het kopen van uw kaarten via onze website ontvangt u een e-mail met daarin uw e-tickets. Nieuw is dat u ook uw tickets kunt downloaden als Wallet tickets op uw telefoon. Zorg ervoor dat de app Wallet op uw smartphone staat (standaard op uw telefoon) en open de e-mail met de tickets op uw smartphone. Klik vervolgens op de  link ‘Download uw e-tickets op uw smartphone’ en het ticket wordt geladen in de app. Bij de zaaldeur kunt u het ticket in de app tonen zodat, wij het ticket kunnen scannen.

bekijk alle sponsoren
by Sitework