Nieuw in Lochem: Maandagavond van de bieb

Nog eventjes en het is zover! De samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en Graafschap bibliotheken gaat van start onder de naam ‘Maandagavond van de bieb.’ Een evenement op de maandagavond waarbij literatuur wordt omlijst door muziek in de Lochemse schouwburg. De eerste Maandagavonden van de bieb zijn al te reserveren. Er staan mooie namen in de agenda. Denk aan Arthur Japin, Michel Krielaars en Jaap Robben.

Lokale samenwerking
Bij de Maandagavond van de bieb kunnen bezoekers een combinatie van literatuur en muziek verwachten. Events & Horecamanager Luuc Grijssen licht toe: “Schouwburg Lochem werkt graag samen met culturele partners. Wij streven naar verbinding en willen onze bezoekers in en buiten de gemeente graag inspireren, verbinden en vermaken.” Tijdens de Maandagavonden van de bieb is ook Boekhandel Lovink aanwezig. Bezoekers kunnen zo hun aangeschafte boek direct laten signeren door de aanwezige schrijver. Lovink: “wij doen graag mee met de Maandagavond van de Bieb. Samen met onze partners in de stad zorgen we voor een boeiend aanbod aan culturele activiteiten. Dat maakt Lochem zo mooi!” Petra Bennis is namens Graafschap bibliotheken bij de organisatie betrokken. Petra is een ervaren organisator van evenementen met dit karakter. Petra: “van het organiseren van muzikale en literaire avonden en daarbij het samenbrengen van lokale partners gaat mijn hart sneller kloppen. De combinatie van het geschreven en gezongen woord is geweldig.”

Wil jij erbij zijn?
Kaartjes voor deze evenementen kunnen belangstellenden online aanschaffen via de website van de Bibliotheek. Door op ‘agenda’ te klikken op www.graafschapbibliotheken.nl kunnen bezoekers naar het evenement scrollen. De eerste Maandagavond van de bieb is op 28 november met Jaap Robben en studenten van ArtEZ Zwolle. Op 13 maart 2023 komt Arthur Japin naar Lochem en op 24 april 2023 Michel Krielaars.

bekijk alle sponsoren
by Sitework