Maandagavond van de Bieb gaat weer van start

Nog eventjes en het is weer zover! De succesformule Maandagavond van de bieb gaat weer van start. Dit is een samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en Bij de bieb onder de naam ‘Maandagavond van de bieb.’ Een evenement op de maandagavond waarbij literatuur wordt omlijst door muziek in de Lochemse schouwburg. De deelnemers van vorig seizoen waren enthousiast. De eerste Maandagavonden van de bieb van dit tweede seizoen zijn al te reserveren. Er staan mooie namen in de agenda. Denk aan Marion Bloem, Gijs Wilbrink, Toon Tellegen en Auke Hulst.

Lokale samenwerking
Bij de Maandagavond van de bieb kunnen bezoekers een combinatie van literatuur en muziek verwachten. Events & Horecamanager Luuc Grijssen licht toe: “Schouwburg Lochem werkt graag samen met culturele partners. Wij streven naar verbinding en willen onze bezoekers in en buiten de gemeente graag inspireren, verbinden en vermaken.” Tijdens de Maandagavonden van de bieb is ook Boekhandel Lovink aanwezig. Bezoekers kunnen zo hun aangeschafte boek direct laten signeren door de aanwezige schrijver. Lovink: “wij doen graag mee met de Maandagavond van de Bieb. Samen met onze partners in de stad zorgen we voor een boeiend aanbod aan culturele activiteiten. Dat maakt Lochem zo mooi!” Petra Bennis is namens BIJ de bieb bij de organisatie betrokken. Petra is een ervaren organisator van evenementen met dit karakter. Petra: “van het organiseren van muzikale en literaire avonden en daarbij het samenbrengen van lokale partners gaat mijn hart sneller kloppen. De combinatie van het geschreven en gezongen woord is geweldig.”

Wil jij erbij zijn?
Kaartjes voor deze evenementen kunnen belangstellenden online aanschaffen via de website van de Bibliotheek. Door op ‘agenda’ te klikken op www.bijdebieb.nl kunnen bezoekers naar het evenement scrollen. De eerste Maandagavond van de bieb is op 27 november met schrijver Marion Bloem en de muzikale begeleiding is van Doraly Vermeulen. Op 29 januari 2024 komt Toon Tellegen naar Lochem op 18 maart Auke Hulst en Gijs Wilbrink komt op 27 mei 2024.

bekijk alle sponsoren
by Sitework