Kaartverkoop seizoen 2020-2021

Start kaartverkoop

In verband met de regelgeving omtrent de 1,5 meter samenleving mag de schouwburg maximaal 90 bezoekers per voorstelling ontvangen. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. Kijk dus goed naar de aanvangstijd op uw ticket.

Tevens is landelijk besloten om het theaterseizoen op te splitsen in twee delen: van september 2020 tot december 2020 en van januari 2021 tot en met juni 2021. 

De tweede helft van het seizoen is middels voorinschrijving in de verkoop. 

Brochure
De brochure voor seizoen 2020-2021 is uit. Als u deze niet op de deurmat krijgt (bijvoorbeeld door NEE-NEE sticker) dan kunt u deze afhalen bij onze schouwburg of bij de VVV Lochem.
In de tweede helft van het seizoen: januari-juni 2021 zullen er wijzigingen blijven plaatsvinden. Houd daarom goed onze website in de gaten voor actualiteiten.
Vanwege deze steeds wijzigende maatregelen kunt u zich voorinschrijven voor een voorstelling. dit kunt u doen middels de button BESTELLEN op onze programma pagina.
U hoeft dan nog niet te betalen maar bent wel verzekerd van een kaartje. Mocht de voorstelling van uw keuze doorgang vinden, dan brengen wij u hiervan per mail op de hoogte.

Informatie voorinschrijving programma januari t/m juni 2021

Wilt u zich alvast inschrijven voor ons programma januari t/m juni 2021?

Laat dan uw gegevens achter, zodat u als eerste op de hoogte bent van doorgang van de voorstelling en u verzekerd bent van kaarten.

Voor een voorinschrijving kunt u gebruik maken van het programmaoverzicht op onze website.

Zoek de voorstelling van uw keuze op. Via de button BESTELLEN komt u in een menu waar u zich kunt registreren.

U hoeft nog niet te betalen. Als er meer zekerheid is over doorgang, aanvangstijd en ticketprijs ontvangt u eerst een mail met aanvullende informatie. Bent u akkoord dan hoeft u niets te doen en wordt uw voorinschrijving omgezet in een bevestig met daarin een betaallink.

Na betaling ontvangt u de e-ticket in uw mailbox.


Vrienden van Schouwburg Lochem krijgen voorrang
Nog geen vriend van Schouwburg Lochem? Word dan nu Vriend en geniet van alle voordelen.

bekijk alle sponsoren
by Sitework