Handige vrijwilliger gezocht!

Schouwburg Lochem zoekt “handige Harry“


Schouwburg Lochem werkt al vele jaren samen met een groep enthousiaste, betrokken en trouwe vrijwilligers. Zij verzorgen o.a. de publieksontvangst en helpen met hand en spandiensten. Zonder deze vrijwilligers zou Schouwburg Lochem niet kunnen bestaan. We zijn dan ook heel dankbaar voor deze geweldige inzet.

Omdat er altijd plaats is voor nieuw vrijwilligers-talent, zijn wij op zoek naar een handige klusser.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een vrijwilliger (m/v) die mee wil helpen klussen. Ons pand kan altijd verfraaid en opgeknapt worden, zowel binnen als buiten. Ben je handig en technisch? Vind jij het leuk om te klussen, zit je vol goede ideeën en werk je graag met een leuk team? Dan ben jij de persoon die we zoeken! En je hoeft natuurlijk niet echt Harry te heten! 

Wat vragen wij?
• Draag je Schouwburg Lochem een warm hart toe?
• Ben je op afroep beschikbaar of kom je graag een dagdeel per week?
• Vind je het leuk om in een culturele, creatieve omgeving te werken? Dan ben je in onze schouwburg aan het juiste adres! Wat bieden wij? Wij bieden een goede kop koffie, veel gezelligheid binnen een team van enthousiaste en ervaren medewerkers en regelmatig leuke culturele voordeeltjes. Tevens neem je deel aan personeelsactiviteiten, zoals onze jaarlijkse zomerafsluiting en af en toe een lekkere borrel.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@schouwburglochem.nl

bekijk alle sponsoren
by Sitework