Ontdek onze nieuwe brochure online!


Beste theaterliefhebbers,

Het is tijd om je agenda's tevoorschijn te halen, want onze gloednieuwe brochure voor het komende seizoen staat nu online!

Vanaf vandaag kun je onze voorstellingen en evenementen bekijken op onze website. Ontdek de pareltjes die we speciaal voor jullie hebben uitgekozen en laat je verrassen door het gevarieerde programma dat we voor jullie hebben samengesteld.

Maar dat is nog niet alles! Voor onze gewaardeerde vrienden begint morgen de exclusieve kaartverkoop. Als vriend van de schouwburg krijg je de primeur om als eerste je tickets te bemachtigen voor de voorstellingen van jouw keuze.

Voor de rest van ons trouwe publiek start de kaartverkoop op dinsdag 7 mei om 10:00 uur. Vanaf dat moment kan iedereen zijn favoriete voorstellingen reserveren en zich verzekeren van een plekje in onze gezellige schouwburg.

Dus, pak een kopje koffie, ga er lekker voor zitten, en begin alvast met het plannen van jouw perfecte avondje uit bij Schouwburg Lochem. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen in het komende seizoen!

Ontdek de brochure hier

Tot snel in de schouwburg!


bekijk alle sponsoren
by Sitework