Online bestellen

MIJN SCHOUWBURG LOCHEM ACCOUNT

Beheer zelf je persoonlijke gegevens, tickets en tegoeden door eenmalige registratie via deze website. Je persoonlijke omgeving wordt dan gekoppeld aan de gegevens die we al van je hebben. Bij annulering van je tickets, via je persoonlijke account, is het alleen mogelijk de gehele bestelling te annuleren. Wil je één ticket of een deel van je bestelling annuleren? Neem dan contact op met de Schouwburg.


Online kaartverkoop met iDEAL
Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, kaarten voor alle voorstellingen kopen. Je betaalt middels iDEAL rechtstreeks via je eigen betaalrekening. Je kunt zelf een stoel in de zaalplattegrond kiezen. De kaarten worden vervolgens als e-ticket in het door jou opgegeven e-mailadres geplaatst.
Wil je graag de kaarten per post toegestuurd krijgen dan betaalt je €3,00 extra aan verzendkosten.

Podium Cadeaukaart verzilveren
Als je via deze website toegangskaarten koopt, kun je als betaalmogelijkheid ook kiezen voor de Podium Cadeaukaart. Je verzilvert je kaart helemaal aan het eind van het bestelmenu, na bevestiging bestelling, door de cijfers, onder de barcode op uw kaart, in te voeren. Vervolgens voert je de pincode in. Dit is de zes-cijferige veiligheidscode die vermeld staat op de achterkant van je Podium Cadeaukaart, onder de grijze kraslaag.

bekijk alle sponsoren
by Sitework