Kortingspas

Leerlingen van het Staring College, Het Jansstheater en/of de Centrum voor de kunsten Muzehof kunnen vanaf nu voor 5,- per kaartje naar voorstellingen waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn!

Iedereen die wel eens bij een liveconcert, een toneelvoorstelling of dansoptreden is geweest weet dat het een bijzondere ervaring is om vanuit de zaal alle artiesten in het echt te zien optreden. Niet iedereen krijgt even vaak de kans om dat mee te maken en om daar verandering in te brengen komen wij in samenwerking met Staring College, Het Jansstheater en de Centrum voor de kunsten Muzehof met dit initiatief.Wij vinden het belangrijk dat leerlingen allemaal in aanraking komen met kunst en cultuur. We zijn dan ook bijzonder blij dat op deze manier iedereen voor een klein bedrag toegang krijgt tot zo veel mooie voorstellingen!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • bekijk de agenda van Schouwburg Lochem (https://www.schouwburglochem.nl/agenda);
  • kies een voorstelling waar je graag naar toe wilt en mail vanaf 2 weken van te voren naar bespreekbureau@schouwburglochem.nl of bel van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00-12.00uur naar 0573-250051;
  • Je krijgt een bevestiging als er nog kaartjes zijn –of een berichtje dat de voorstelling is uitverkocht en het dus niet mogelijk is. In dat geval is er vast een andere voorstelling te vinden!
  • op de avond zelf ligt er een kaartje voor je klaar op vertoon van je Staring-pasje of Schouwburg Lochem kortingspas en betaal je 5,- entree;
  • Geniet van de voorstelling!

bekijk alle sponsoren
by Sitework