Kaartverkoop

Openingstijden Bespreekbureau / bestellen kaarten
U kunt bij ons Bespreekbureau terecht voor het bestellen van kaarten en voor informatie. 

Kaarten bestellen kan op de volgende manieren:

  • Via onze website bestelt u kaarten en kiest u zelf de best beschikbare plaats uit. Dit kan op ieder moment van de dag (zie menu online bestellen).
  • Bij ons Bespreekbureau, telefonisch (0573-250051) of aan de balie, van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur en vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling 
Servicekosten
Schouwburg Lochem brengt per bestelling kosten in rekening. Deze kosten verschillen per bestelmethode, afhankelijk van de hoeveelheid arbeid die verricht wordt. Wanneer u kaarten bestelt via internet, en u dus eigenlijk alles zelf doet, betaalt u voor het systeem dat het onder andere mogelijk maakt om zelf uw plaatsen te kiezen. Wij zijn genoodzaakt om dit op deze manier te doen omdat wij ons dienen te houden aan prijsafspraken met producenten.

  • De servicekosten bedragen €3,50 per bestelling. Als u een annulering doorgeeft van uw kaarten, worden de servicekosten niet geretourneerd.

Reserveren van uw kaarten
Als u een reservering plaatst bij Schouwburg Lochem dan dient u uw bestelling binnen twee weken te betalen. Doet u dit niet dan vervalt automatisch uw bestelling uit ons kaartverkoopsysteem en gaan de kaarten weer in de verkoop.

Kinderen
Kinderprijzen gelden tot en met 11 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene. Of er kinderprijzen zijn bij een voorstelling hangt af van de producent.
Voor ieder kind (ook onder 4 jaar) dient een toegangsbewijs gekocht te worden.
Bij jeugdvoorstellingen krijgen kinderen een glas limonade (drankje voor volwassenen is niet inbegrepen).

Reserveringen / No show
Reserveringen dienen binnen 14 dagen betaald of afgehaald te worden. Na 14 dagen hebben wij het recht om de gereserveerde kaarten te verkopen. Kaarten, die binnen 2 weken voor de voorstelling zijn besteld, kunt u ook op de dag van de voorstelling afhalen, tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Na dit tijdstip hebben wij het recht om niet afgehaalde kaarten te verkopen. Wanneer gereserveerde kaarten niet afgehaald worden zullen wij de totale kosten in rekening brengen. U ontvangt hiervoor een factuur.
Indien u om welke reden dan ook geen gebruik maakt van uw toegangsbewijs (no show), komt dit voor uw eigen rekening.

Annuleren / Wisselen van kaarten
Mocht u verhinderd zijn dan bestaat de mogelijkheid om uw kaarten in te wisselen voor een online tegoed. Dit tegoed (vouchercode) kunt u de eerstvolgende keer dat u kaarten bestelt, via internet verzilveren. Deze vouchercode kunt u ook aan onze balie van het Bespreekbureau inwisselen.

Voor het annuleren/wisselen van uw kaarten brengen wij u € 2,50 administratiekosten per kaart in rekening. U kunt uw kaarten inwisselen bij de kaartverkoop tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling. Bent u uw kaarten kwijt? Wij kunnen duplicaatkaarten uitdraaien. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per kaart.

Wachtlijst
Wilt u naar een voorstelling die is uitverkocht, dan kunt u zich via deze site op een wachtlijst plaatsen of u kunt bellen om u op de wachtlijst te laten plaatsen. Als er plaatsen vrijkomen, dan nemen wij contact met u op.

Zwarthandel
Helaas komt het steeds vaker voor dat kaarten voor een (populaire) voorstelling worden aangeboden via derden. Koopt u geen kaarten op de zwarte markt (bijv. Marktplaats, Easytickets.nl en vele anderen). U betaalt vaak onnodig hoge bedragen. Alleen aanschaf bij erkende (voor)verkoopadressen garandeert de geldigheid van het toegangsbewijs. Kijk voor alle zekerheid op www.weetwaarjekoopt.nl

Aanbiedingen
Voor een aantal voorstellingen worden in de loop van het seizoen aanbiedingen gedaan. Deze aanbiedingen worden bekend gemaakt op onze website, in onze e-mailnieuwsbrief of in één van de huis-aan-huiskranten die in de gemeente Lochem worden verspreid. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.


Opmerkingen

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over wat u van een voorstelling mag verwachten. Toch kan het voorkomen dat u teleurgesteld bent in wat u te zien krijgt. Wij horen dit graag van u. U kunt ook één van onze gastvrouwen of -heren aanspreken.

Algemene bezoekersvoorwaarden VSCD
Schouwburg Lochem is lid van de VSCD (Vereniging Schouwburgen en Concertgebouwdirecties) en al onze verkooptransacties zijn conform de algemene bezoekersvoorwaarden VSCD.  Klik hier om de voorwaarden te downloaden. Wanneer u een reservering bij ons maakt gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.

 

bekijk alle sponsoren
by Sitework