Kaartverkoop

Openingstijden Bespreekbureau
U kunt bij ons Bespreekbureau terecht voor het bestellen van kaarten en voor informatie. Dit kan telefonisch (0573-250051) of aan de balie. Wij helpen u graag.

Dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur en vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.

Kaarten bestellen voor seizoen 2017-2018 kan op de volgende manieren:

  • Via onze website bestelt u kaarten en kiest u zelf de best beschikbare plaats uit. Dit kan op ieder moment van de dag.
  • Bij ons Bespreekbureau, telefonisch (0573-250051) of aan de balie, van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.

Reserveringskosten
Schouwburg Lochem brengt per reservering kosten in rekening. Deze kosten verschillen per bestelmethode, afhankelijk van de hoeveelheid arbeid die verricht wordt. Wanneer u kaarten bestelt via internet, en u dus eigenlijk alles zelf doet, betaalt u voor het systeem dat het onder andere mogelijk maakt om zelf uw plaatsen te kiezen. Wij zijn genoodzaakt om dit op deze manier te doen omdat wij ons dienen te houden aan prijsafspraken met producenten.

  • Internet €3,50
  • Balie €3,50
  • Telefoon €4,50
  • Bestelformulier* €7,50
  • Annuleringskosten €2,50 per ticket
  • Duplicaat €2,50 per ticket

* Heeft u geen bestelformulier? U kunt dit hier downloaden of afhalen bij het Bespreekbureau.

Reserveringen
Reserveringen dienen binnen 14 dagen betaald of afgehaald te worden. Na 14 dagen hebben wij het recht om de gereserveerde kaarten te verkopen. Kaarten, die binnen 2 weken voor de voorstelling zijn besteld, kunt u ook op de dag van de voorstelling afhalen, tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Na dit tijdstip hebben wij het recht om niet afgehaalde kaarten te verkopen. Wanneer gereserveerde kaarten niet afgehaald worden zullen wij de totale kosten in rekening brengen. U ontvangt hiervoor een factuur.

Annuleren/wisselen van kaarten
Mocht u verhinderd zijn dan bestaat de mogelijkheid om uw kaarten in te wisselen voor een online tegoed. Dit tegoed kunt u de eerstvolgende keer dat u kaarten bestelt, gebruiken om mee te betalen. Ook via internet kunt u het online tegoed gebruiken.

Voor het annuleren/wisselen brengen wij u € 2,50 administratiekosten per kaart in rekening. U kunt uw kaarten inwisselen bij de kaartverkoop tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling. Bent u uw kaarten kwijt? Wij kunnen duplicaatkaarten uitdraaien. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per kaart.

Wachtlijst
Wilt u naar een voorstelling die is uitverkocht, dan kunt u zich via de site op een wachtlijst plaatsen of u kunt bellen om u op de wachtlijst te laten plaatsen. Als er plaatsen vrijkomen, dan nemen wij contact met u op.

Aanbiedingen
Voor een aantal voorstellingen worden in de loop van het seizoen aanbiedingen gedaan. Deze aanbiedingen worden bekend gemaakt op onze website, in onze e-mailnieuwsbrief of in één van de huis-aan-huiskranten die in de gemeente Lochem worden verspreid. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

Opmerkingen
Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over wat u van een voorstelling mag verwachten. Toch kan het voorkomen dat u teleurgesteld bent in wat u te zien krijgt. Wij horen dit graag van u. U kunt ook één van onze gastvrouwen of -heren aanspreken.

bekijk alle sponsoren
by Sitework