Informatie - Corona

Laatste update - 03-06-2021, 16:26 uur. 

Graag informeren wij u hierbij over de stand van zaken rondom onze voorstellingen en maatregelen (klik hier voor uitgebreide info maatregelen) 


Schouwburg Lochem is gesloten t/m 25 juni 2021

Wij zijn wel telefonisch bereikbaar van di. t/m do. 10:00-12:00 uur (met uitzondering van de feestdagen) en via info@schouwburglochem.nl 

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat alle voorstellingen van dit seizoen zijn verplaatst/geannuleerd.

Alle gekochte tickets van de verplaatste voorstellingen blijven geldig. Zodra wij een definitieve datum hebben ontvangen de kaarthouders van ons een informatiemail. 
Uiteraard kunt u ons altijd mailen als u een vraag heeft over uw/een voorstelling.

Ondanks deze onzekere tijd blijven wij bezig met alternatieven en nieuwe projecten. Zo zijn we al volop bezig met het samenstellen van het programma voor volgend seizoen. In het nieuwe seizoen zijn er naast de verplaatsingen weer veel mooie nieuwe voorstellingen te zien op het gebied van cabaret, zang, dans, toneel, jeugd en films.
Wij hopen zo spoedig mogelijk een eerste tipje van de sluier hierover te kunnen oplichten.


Seizoen 2021-2022:

Sommige voorstellingen zijn door maatregelen vanuit het kabinet en de daaruit voortvloeiende verschuivingen in de programmering, helaas, al meerdere keren verplaatst.
Schouwburg Lochem programmeert verplaatste voorstellingen zoveel mogelijk naar het nieuwe theaterseizoen (2021-2022). In de hoop dat de maatregelen t.z.t. ruimer versoepeld zijn.  


Omdat de vooruitzichten, op dit moment, nog onzeker zijn weten wij nog niet hoeveel bezoekers wij straks mogen verwelkomen en welke producties wel of niet kunnen doorgaan. Hierdoor stellen wij de brochure, de vriendenavond en de kaartverkoop uit naar een later moment.

Dat neemt niet weg dat we een geweldig programma klaar hebben staan. En zodra er zicht op de opening komt, presenteren we vol trots ons aanbod.


Wij delen alle informatie omtrent de opening, nieuwe seizoen en de kaartverkoop op onze website, social media accounts en nieuwsbrief. Blijf ons dus vooral volgen!Hartelijk dank voor uw begrip, geduld en het vertrouwen!

bekijk alle sponsoren
by Sitework