Filmhuis Lochem

Filmhuis Lochem bestaat inmiddels al een aantal jaren en is voor velen niet meer weg te denken uit de programmering van Schouwburg Lochem. Het filmhuis programmeert elke maand moderne kwaliteitsfilms. Van Nederlandse produkties, Europese arthouse cinema tot het beste van Hollywood.  Filmhuis Lochem streeft ernaar zo actueel mogelijk te programmeren. Hierdoor staan de data vast maar zijn de titels van het filmprogramma nog niet bekend. Gedurende het seizoen maakt het filmhuis de titels bekend. Noteer alvast de data en houd de website in de gaten.

Filmhuis Lochem
Het filmhuis wordt gerund door een enthousiaste groep filmhuisliefhebber die ervoor zorgen dat u in Lochem kunt genieten van films in de Rabobank Theaterzaal. Zij verzorgen de programmering, PR, gastvrij ontvangst en overige voorkomende werkzaamheden. 

Filmhuis Lochem gaat weer van start!

Eindelijk is het zover: Filmhuis Lochem gaat van start!

Heeft u het ook zo gemist? Een gezellig avondje naar de film met familie, vrienden of ander goed gezelschap? Wij wel en zijn er weer helemaal klaar voor! Het witte doek is afgestoft, de rode loper ligt uit en de drankjes staan koud. Met veel aandacht en plezier zijn wij op zoek gegaan naar mooie filmtitels voor aankomend seizoen. Films die ontroeren, verbazen, stof doen opwaaien of bij weg te dromen. Want er gaat toch niets boven de charme van het grote doek, de gezelligheid, een heerlijke avond uit in een prachtig theater.

Voorafgaand aan de film is onze gezellige bar geopend en kan de avond worden afgesloten met een drankje in de foyer.

Binnenkort maken wij de filmtitels voor de komende maanden bekend. Wilt u hiervan als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, houd de socials in de gaten of kijk op www.schouwburglochem.nl


Namens alle vrijwilligers van Filmhuis Lochem wensen wij u een prachtig film- en theaterseizoen.

Aanmelden nieuwsbrief

Met de Filmhuis-nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, voorstellingen en bijzondere acties.


zo 26 sep
Incl. Hapje & Drankje

Openingsfilm: Hors Normes (The Specials)

Filmhuis Lochem

di 12 okt

So Long, My Son

Filmhuis Lochem

wo 20 okt
6+

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Filmhuis Lochem

bekijk alle sponsoren
by Sitework