The Biggest Little Farm

Filmhuis Lochem

Kaartverkoop via internet: € 8,50 | Kaartverkoop aan de kassa: € 9,-

Een paar keer per jaar nodigen wij iemand uit die voor Filmhuis Lochem zijn of haar favoriete film kiest. Sebastiaan van ’t Erve, burgermeester van de gemeente Lochem heeft gekozen voor: ‘The Biggest Little Farm’. 

The Biggest Little Farm toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van de zoektocht naar harmonie tussen mens en natuur, die adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

Het begon allemaal met een belofte aan hun hond Todd… In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Last van luizen? Dat los je zonder bestrijdingsmiddelen op met lieveheersbeestjes. Worden de bomen kaalgevreten door slakken? Geen probleem, slakken zijn het favoriete hapje van de eend. Elk beestje of plantje heeft zijn doel in de natuurlijke orde.

lees meer +
dinsdag 10 maart 2020 20:00 uur
€ 8.50 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework