Maradona

Filmhuis Lochem

Kaartverkoop via internet: € 8,50 | Kaartverkoop aan de kassa: € 9,- 

Diego Maradona is een nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (Amy), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God. Op 5 juli 1984 arriveerde de 23-jarige Diego Maradona voor een recordbedrag bij SSC Napoli. De club had voorheen nooit een groot toernooi gewonnen, en verlangde naar meer succes. De charismatische Argentijn trok Napels naar hun eerste winst ooit, en werd door velen aanbeden. In een stad waar zelfs de duivel nog bodyguards nodig had, werd Maradona groter dan God.

Speciale actie: maak je (voetbal)team compleet!
Koop 10 kaarten en krijg de 11e entreekaart gratis. De 11e entreekaart ontvangt u, per mail, uiterlijk 3 werkdagen na bestelling. 


lees meer +
dinsdag 3 maart 2020 20:00 uur
€ 8.50 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies

‘Diego Maradona is een fantastische voetbalfilm’ aldus de medewerkers van Filmhuis Lochem. Een meeslepend drama…, een film die ook voetbalhaters zeker zal bevallen, een film voor mannen en vrouwen die van voetbal houden en voor vrouwen en mannen die van film houden.

Recensie: Trouw: 4 ‘een slim opgebouwd epos over een godenzoon’

bekijk alle sponsoren
by Sitework