De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Filmhuis Lochem

Film

Een middag vol vrolijkheid en gezelligheid. Een humoristische film met als afsluiter..... heerlijke poffertjes voor iedereen.
Wie wil dit nu niet in de herfstvakantie?

Een gloednieuwe film met de immens populaire familievloggers Bellinga in de hoofdrol. Het gezin maakt zich op voor de zomervakantie, maar dat verloopt helemaal niet zonder slag of stoot.

Een film vol met nieuwe, catchy liedjes! Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.

Cast
Luan Bellinga (Zichzelf), Lucilla Bellinga (Zichzelf), Luxy Bellinga (Zichzelf), Lucius Bellinga (Zichzelf), Fara Bellinga (Zichzelf), Daniel Bellinga (Zichzelf), Hetty Heyting, Michiel Kerbosch, Tjebbo Gerritsma, Hassan Slaby, Johnny Kraaijkamp jr.

lees meer +
woensdag 18 oktober 2023 15:00 uur
€ 9.50 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework