Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Filmhuis Lochem

Film

Ladies Night met muziekbingo en film!
Trommel je vriendinnen, buurvrouwen, tantes of collega’s maar op en bereid je voor op een gezellige avond vol vermaak. Filmhuis Lochem organiseert weer een Ladies Night. Dit keer in een iets ander jasje.

Je wordt ontvangen met een drankje, waarna we een muziekbingo gaan spelen. Hier zijn een aantal mooie prijzen te winnen. Een valse bingo betekent natuurlijk een liedje zingen! Een enthousiaste presentator zal de bingo verzorgen.

Na de bingo is er een pauze om even bij te kletsen en een drankje met een hapje te nuttigen. Vervolgens begint de film. Na afloop is er uiteraard gelegenheid om na te babbelen. Wanneer het tijd is om naar huis te gaan, krijg je nog een leuke attentie mee.

Bestel je kaarten op tijd!

Vanaf 19:00 uur gaan de deuren open. De muziekbingo start om 19:30 uur.


Over de film

Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen en Walid Benmbarek speelt haar (nu dan echt!) grote liefde Reza. Naar de personages van Daphne Deckers.

Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

lees meer +
woensdag 6 maart 2024 19:30 uur
€ 15.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework