Openingsfilm: A Man Called Otto

Filmhuis Lochem

Film

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet.

A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.

A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster (FindingNeverland) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks (Philadelphia, ForrestGump, Cast Away), MarianaTreviño (Club theCuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The MagnificentSeven). Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: Life of Pi (2012) en FindingNeverland (2004).

De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. De productie van de film is in handen van Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman en Fredrik Wikström Nicastro.
  

Cast: Tom Hanks, MarianaTreviño, Manuel Garcia-Rulfo, Rachel Keller 
Regisseur: Marc Forster 
Scenarioschrijver: David Magee 

lees meer +
zondag 24 september 2023 15:00 uur
€ 15.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework