ePiC

Het jongerenlabel van Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof

EPIC gooit de deuren van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof wagenwijd open voor iedereen van 12 t/m 23 jaar! Voor slechts 5 euro kun je naar elke voorstelling, van theater tot film, en krijg je exclusief toegang tot activiteiten rondom het programma van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof.

EPIC & MONEY

------ Altijd 5 euro -------

Vanaf twee weken voor aanvang van de voorstelling koop je vanaf 10.00 uur via onze website tickets voor jouw favoriete voorstelling. Een ticket kost slechts 5 euro voor iedereen van 12 t/m 23 jaar. Vergeet niet om je identiteitsbewijs mee te nemen op de dag van de voorstelling. Wij controleren bij de deur.

EPIC & EXTRA

------ Altijd betrokken -------

 EPIC organiseert rondom geselecteerde voorstellingen speciale evenementen. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg onze kanalen.

EPIC & SOCIALS

------ Altijd volgen -------

 Volg ons op Instagram en TikTok voor tips & tricks, do’s & don’ts, nieuwe voorstellingen, BTS en meer!

EPIC & EXTRA


ePiC organiseert rondom geselecteerde voorstellingen speciale evenementen voor alle jongeren.

Dit seizoen organiseert Schouwburg Lochem twee unieke filmavonden. Op zaterdag 30 april komt concept artist Peter Kapritsias een workshop geven over concept tekenen voor films en games. In deze workshop laat hij de deelnemers stap voor stap zien hoe de werelden uit films en games ontworpen worden. Daarna kunnen de deelnemers meedoen met een oefening waarin je zelf een ontwerp gaat tekenen. Er is ook een mogelijkheid om mee te kijken naar Peter’s proces via het scherm. Aansluitend wordt de film ‘Guardians of the Galaxy’ vertoond. Een ticket voor de hele avond kost 5 euro voor iedereen van 12 t/m 23 jaar en is vanaf 2 januari te bestellen via schouwburglochem.nl. Zet zaterdag 11 juni ook vast in de agenda. Deze avond organiseert Schouwburg Lochem ook een unieke filmavond.

Theater Hanzehof pakt het groots aan. Speciaal voor iedereen van 12 t/m 23 jaar komt RUMAG Young, de sidekick van RUMAG, op zondag 13 maart naar Theater Hanzehof. De RUMAG Young tour is een vier uur durende offline tour waarin het team van Young Professionals, dansers en influencers langskomen met een vet dagprogramma speciaal gericht op het positief beïnvloeden van jongeren. Tickets zijn slechts 5 euro en bovendien per 2 januari te bestellen via hanzehof.nl. Let op! Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar. 

bekijk alle sponsoren
by Sitework