Het Cultureel Café Lochem

Het Cultureel Café Lochem is een initiatief voor en door mensen uit de gemeente Lochem en omgeving. Het wil een passend podium bieden voor verfrissende, verrassende en diverse culturele activiteiten. Cultuur in de brede zin van het woord: kunst, muziek, filosofie, psychologie, wetenschap en techniek.

Centraal staat ‘ontmoeten’
Op 5 of 6 zondagmiddagen in het jaar presenteert het Cultureel Café Lochem een programma in de Schouwburg Lochem. Een inhoudelijk verhaal gecombineerd met live muziek. Steeds weer staat een stuk ontspanning en een stuk kennis vergaren centraal. Kennis door een inhoudelijke programmering in de vorm van een lezing, theaterstuk, voordracht etc. Ontspanning door het beluisteren van live muziek, borrelen en praten.

Uitzicht
Met een klimaatcrisis, milieucrisis, sociale crisis, spirituele crisis en polarisering als achtergrond nodigt het CCL in 2021/2022 inspirerende sprekers uit die uitzicht kunnen bieden op hoe we de toekomst met meer vertrouwen tegemoet kunnen gaan.
De jonge generatie zoekt vernieuwing. Het CCL focust op een nieuwe kijk op economie, landbouw, kunst, natuur en zingeving. Zowel mondiaal als dichter bij huis.

Over Het Cultureel Café Lochem
Het CCL bestaat sinds 1994 en heeft een jarenlange band opgebouwd met zijn publiek. Na een korte periode in de luwte is het CCL weer actief. Het CCL wil zowel inwoners als vakantiegangers in Lochem verrassen met een inhoudelijk sterke programmering waarin bewustzijn en bewustwording centraal staan.

Kaartverkoop en informatie
Kaarten zijn komend seizoen online te koop bij Schouwburg Lochem. Per evenement vindt u meer informatie over de inhoud van de betreffende middag.

bekijk alle sponsoren
by Sitework