Vriendenavond 2022-2023

Exclusieve previewavond Schouwburg Lochem

Speciaal voor onze Vrienden organiseert Schouwburg Lochem in samenwerking met de VriendenStichting van Schouwburg Lochem een exclusieve avond op donderdag 9 juni. Op deze avond krijgt u als eerste een preview van het nieuwe theaterseizoen. 


Vriendenavond
Op deze avond wordt er een klein tipje van de sluier opgelicht in de vorm van optredens en voorproefjes. De avond wordt gepresenteerd door Teun van den Elzen. Dit jaar zie je een preview van Teun van den Elzen, Phil Bee, Janneke Bijl en Country Roads - a Tribute to John Denver. Wil je graag aanwezig zijn op deze avond, dan dien je je aan te melden via onze website of bespreekbureau (houd je vouchercode bij de hand). 

Kaartje kopen?
Ben je geen Vriend maar wil je toch graag de previewavond bijwonen? Dat kan. Een kaartje kost €5,00 p.p. En besluit je op de avond zelf nog Vriend te worden dan kan je nog meeprofiteren van het bestellen met voorrang vanaf vr. 10 juni. Onder de bestelknop vind je de mogelijkheid om een kaartje te kopen.

Start Kaartverkoop
Vrijdag 10 juni om 10:00 uur start de kaartverkoop voor de Vrienden. Tevens zijn de medewerkers van Schouwburg Lochem, speciaal voor de Vrienden, aanwezig op maandag 13 juni (10:00 uur -14:00 uur) om je bestelling aan te nemen. Daarna gelden weer onze reguliere openingstijden.

Vriend worden 
Als Vriend ontvang je diverse exclusieve voordelen en privileges. Je ontvangt een uitnodiging voor de Vriendenavond, je krijgt als eerste de brochure en je kunt met voorrang je kaarten bestellen. 

Aanmelden als Vriend kan via de website of telefonisch van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. 

lees meer +
donderdag 9 juni 2022 20:00 uur
vanaf € 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework