Theater Hap & Stap

GEANNULEERD

Dinervoorstelling

‘Spiegels’ is een toneelstuk van Dimitri Frenkel Frank. Twee acteurs. Twee bedrijven. Twee interviews van een journaliste met een schrijver.

Voor deze tweede editie van ‘Theater, hap en Stap’ wordt u om 15.00 uur verwacht in de Stadslounge voor de voorstelling ‘Spiegels’. Na de voorstelling wacht u bij restaurant Kawop een verrassingsdiner.

In het eerste bedrijf interviewt een journaliste van een populair vrouwenblad een gerenommeerd schrijver van ‘moeilijke boeken’. Hij: intellectueel, gewiekst, provocerend. Zij: zenuwachtig en onervaren. In het tweede bedrijf interviewt een journaliste van een kritisch weekblad een succesvol schrijver van bouquetreeks achtige boeken. Hij: zachtaardig, homoseksueel, conflict vermijdend. Zij: zelfverzekerd, kritisch, aanvallend.

Aanvankelijk maken de sterke personages de ander met de grond gelijk, totdat hun boosheid tot echte emotie gaat leiden. En die echte emotie vormt een fascinerende authenticiteit die de personages kleur en diepte geeft. Twee ‘spiegelende’ interviews, met zowel hilarische als ontroerende momenten.

Ronald Top is een veelgevraagd TV- en filmacteur die te zien is in series van Baantjer tot Coronation Street en Flikken Maastricht tot Divorce. Marianne Tidemann is te zien in een aantal films, commercials, tv series en speelde de rol van ‘Nora” in het toneelstuk ‘En Ik Dan’, van Annie M.G. Schmidt. Na het succes van hun serie in Amsterdam brengt het Grachtentheater deze productie van Dimitri Frenkel Frank in zijn originele bezetting terug in de theaters.

 

lees meer +
zondag 18 maart 2018 15:00 uur
€ 40.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework