Rumag

Rumag gaat het theater in!

Cabaret

De voorstelling van RUMAG is helaas geannuleerd. Schouwburg Lochem volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus nauwkeurig op. Naar aanleiding van de vernieuwde richtlijnen die zijn afgegeven worden de voorstellingen tot maar liefst 1 juni geannuleerd.

Zoals eerder vermeld is deze situatie uitzonderlijk en kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.
We hopen dat er snel duidelijkheid komt en houden jullie daarvan uiteraard op de hoogte.

Wees voorzichtig, zorg goed voor elkaar, blijf gezond. Hopelijk tot snel!

De internetsensatie die iedereen kent van de zwart-witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans krijgt een eigen theatertournee. Met bijna een miljoen volgers is RUMAG hét lifestylemerk van Nederland. Hun teksten zijn altijd origineel, grof, seksueel maar vooral uiterst grappig. De theaterversie van RUMAG zal aanvoelen als een belevenis. Je bent als bezoeker onderdeel van een show waar we samen de grenzen opzoeken van wat kan en wat absoluut niet kan.

Alles komt aan bod: lifestyle, humor, kleding, seks en die rare gast naast je in de bus en overal hebben we een oordeel en een mening over. Met elkaar zoeken we elke avond de beste Rumagger van de zaal en dat alles via de bekende grappige teksten. Daarnaast zijn er elke avond gasten uit de wereld van de humor en de muziek.

lees meer +
vrijdag 24 april 2020 20:00 uur
€ 25.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework