Rabo on Stage

Voorronde 1 | Theater De Storm

Verrassingstheater

De vier grootste Achterhoekse theaters: Theater De Storm, Theater Hanzehof, Schouwburg Lochem en Schouwburg Amphion presenteren i.s.m. Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Rabobank-Graafschap een groots en professioneel opgezet Open Podium. Hiermee geven zij regionaal talent de mogelijkheid om hun vakkennis te vergroten in een professionele theateromgeving.

Met dit Open Podium werken de theaters en de Rabobank nauw samen op het gebied van talentscouting, marketing en productie. We maken met elkaar vier volwaardige theatervoorstellingen die qua theatertechniek, begeleiding, regie en beelden niet onderdoen voor een professioneel schouwburgprogramma. Zo krijgen alle deelnemers professionele introductiefilmpjes en worden zij van begin tot eind begeleid.

Op zaterdag 22 februari, vrijdag 20 maart en zaterdag 18 april vinden de voorrondes plaats in Winterswijk, Zutphen en Doetinchem. Van alle deelnemers gaan er maximaal zes door naar de finale op zaterdag 13 juni in Schouwburg Lochem. De winnaar van Rabo On Stage krijgt een Rabo Masterclass; een workshop van een professional uit het vak.

Deelnemende acts voorronde 1 in De Storm:

Zangeres Merel Geerdink uit Winterswijk
Zangeres Vera Ubbink uit Winterswijk
Muzikaal duo Elles & Tim uit Winterswijk/Lochem
Singer/Songwriter Benjamin de Groot uit Doetinchem
Singer/Songwriter Tijme Olthof uit Tolkamer
Zangeres Yara Beeks uit Doetinchem

lees meer +
zaterdag 22 februari 2020 19:30
€ 7.50 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework