PASSION ACHTERHOEK 19:30 uur

ON TOUR

In de aanloop naar Pasen bezoekt Passion Achterhoek dit jaar de Achterhoekse theaters in Doetinchem, Winterswijk en Lochem, met een eigentijds en aansprekend programma.
Vier professionele acteurs kruipen in de huid van vier Bijbelse personen. Het geheel wordt omlijst door prachtige popnummers, uitgevoerd door Erik Hagelstein (Joe Cocker band) en Maartje Waanders samen met Tom Schraven (the East) en beelden via de beamer die de theaterstukken vertalen naar de hedendaagse tijd.
Dit wordt de vijfde productie van Passion Achterhoek. Helaas is het niet mogelijk om, zoals in voorgaande jaren, een grote productie op het podium te zetten. Daarom is er uitgeweken naar een andere meer intieme, coronaproof, opzet. De reeds verkocht kaarten voor de voorstelling van 2020 blijven geldig voor 2022

In vier monologen komen twee mannen en twee vrouwen aan het woord. Zij nemen de kijker mee in hun eigen levensverhaal én dat van Jezus. Emoties krijgen volop de ruimte. Woede, liefde, verontwaardiging, eenzaamheid, verbazing komen langs. Verhalen over wantrouwen en vertrouwen, passend bij de coronatijd waarin we nu leven.
De monologen zijn geschreven door Hans Hinkamp, die ook de teksten schreef van de voorgaande versies van Passion Achterhoek. In een vrije bewerking wordt de kijker meegenomen in een wereld van passie en compassie, in een wereld van lied en leed, toen en nu.
De regie wordt uitgevoerd door Ben Donderwinkel en Aad Witteveen, twee bevlogen regisseurs die de afgelopen Passions Achterhoek ook hebben geregisseerd.

lees meer +
woensdag 24 maart 2021 19:30 uur
€ 25.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework