Niki Jacobs

Van Cohen tot Winehouse, een ode aan Joodse Popiconen

Muziektheater

Van Cohen tot Winehouse
Een ode aan Joodse popiconen

Met haar fluwelen zangstem heeft Niki Jacobs inmiddels niet alleen heel Europa maar ook de Verenigde Staten veroverd. Ze is vooral bekend om de originele en diep doorvoelde interpretaties die ze samen met haar ensemble aan de muziek weet te geven. De songs krijgen door Jacobs’ prachtige interpretaties een extra dimensie. In haar nieuwe programma brengt ze een ode aan de Joodse singer-songwriters en popiconen van deze eeuw. Met nummers van Leonard Cohen, Bob Dylan, Paul Simon, Billy Joel maar ook Beck, Kiss en Amy Winehouse. In sprankelende en vernieuwende, sfeervolle versies zoals alleen Niki Jacobs en haar musici die weten neer te zetten

Niki Jacobs (1978) zingt al meer dan tien jaar. Vanuit haar klassieke vocale scholing heeft Niki Jacobs zich aanvankelijk gespecialiseerd in het zingen van Jiddische liederen. Zij studeerde aan het conservatorium, en daarnaast in London en New York. Niki Jacobs is een begaafd vertolker van Jiddische liederen en wordt gezien als één van de beste zangeressen van dit moment.

lees meer +
woensdag 10 april 2019 20:00 uur
€ 18.55 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies


“… o zo indringend” – De Volkskrant ★★★★

Niki Jacobs (1978) zingt al meer dan tien jaar en wordt gezien als één van de beste zangeressen van dit moment. Niet voor niets beloonde de Volkskrant een van haar eerdere concerten met ★★★★★.

bekijk alle sponsoren
by Sitework