Maria de Fatima

Stella Maris

Concert

In het theaterconcert ‘Stella Maris’ neemt Maria de Fátima het Pavadita Tango Strijkkwartet mee. Het strijkkwartet leidt, als muzikale wederdienst, de fadodiva rond door tangohoofdstad Buenos Aires. Een uitwisseling met Stella Maris als klinkend resultaat! Stella Maris presenteert u de mooiste fadotango’s over zee, zeelui, achterblijvende geliefden en de bekende stuurlui aan wal. Tijdloze klassiekers, maar zowel Pavadita als Maria de Fátima staan er ook om bekend verrassend nieuw werk ten gehore te brengen.Het Pavadita Tango Strijkkwartet onderscheidt zich door haar veelzijdigheid, frisse performance en de eigentijdse en uitgekiende arrangementen, alle van eigen hand. Het begeleidde onder andere wijlen Thé Lau, Tom Barman (dEUS) en Ibrahim Ferrer. Het kwartet tourde met acteur/zanger Frans van Deursen in de succesvolle muziektheatervoorstelling Anibal & Astor.
 
Maria de Fátima tourt sinds jaren langs de Nederlandse theaters. Ook internationaal laat ze zich niet onbetuigd met vele succesvolle optredens in oa. Frankrijk, België, Luxemburg, Duitsland en natuurlijk thuisland Portugal. Ze werkte in haar carrière samen met oa. Amália Rodrigues, Jorge Fernando, Camané en tourde eveneens met Thé Lau.

lees meer +
zondag 25 februari 2018 15:00 uur
€ 19.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

'Wat een stem. Wat een overrompelende overtuigingskracht. Dit is het echte werk…!' (Het Parool); ‘....en altijd is er die prachtige stem van Maria de Fátima’. (Haagse Courant).

Over Pavadita Tango Strijkkwartet: 
‘Fabelachtig….!’ (Trouw); ‘Van passie dampend’ (de Volkskrant).

bekijk alle sponsoren
by Sitework