Lezing Luk Dewulf

Ik kies voor mijn talent

Gastvoorstelling

De Muzehof, Stichting Welzijn Lochem en de Graafschap bibliotheek organiseren deze lezing i.s.m. de schouwburg Lochem. 
“Kiezen voor talent laadt je batterijen op en maakt je gelukkig.

Er is alleen maar talent als het gezien wordt door anderen!” Luk Dewulf studeerde Pedagogische Wetenschappen en is een pionier van het talent-denken in België en Nederland. Een spreker die echt raakt en over grenzen heen rijkt! Inspirerend, of je nou op zoek bent naar advies hoe je die ene leerling uit zijn schulp krijgt of zelf inzicht wil krijgen in hoe je jouw talenten kan ontdekken!

Gelukkig en zelfverzekerd zijn, dat wenst toch iedereen? Maar hoe kan je als ouder, leerkracht, opvoeder, begeleider, collega … hierbij helpen? “Door mensen aan te spreken op hun talent”, zegt Luk Dewulf. “Focus op hun passie en wat ze kunnen, in plaats van te kijken naar waar ze minder sterk in zijn. Want tenslotte is niemand perfect.”
Hij gaat in op wat talent is. Hoe je talent kunt ontdekken en herkennen. Hoe je als ouder, leraar, collega context kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt. Want door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen.
Als je wil werken aan talent van anderen is het belangrijk om eerst te werken aan het talent van jezelf. Deze lezing gaat vooral over kinderen en jongeren. Maar ook volwassenen zullen er evenveel bijleren over hun eigen talent.

lees meer +
woensdag 3 april 2019 20:00 uur
€ 8.50 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework