Jeans

Blame it on the Boogie (try-out)

Show

Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long! Met de afgelopen theatershows ‘Magic’ (16/17) en ‘A Brand New Day’ (17/18) is Jeans op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. Met nieuwe, jonge talenten in de cast en verhipping in setting, muziek en choreografie; het zorgde voor enthousiaste reacties van publiek, theaters en pers:
Met ‘Blame it on the boogie’, zet Jeans die stijgende lijn voort met een geheel nieuwe productie die wederom garant zal staan voor een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud! Met een nieuwe cast en een live-band wordt u meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren 90 terug tot aan de jaren 50. Stilzitten zal onmogelijk zijn! Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!

lees meer +
zaterdag 6 oktober 2018 20:00 uur
€ 27.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

“Zang en dans in het formaat van een dynamische show…spannende collectie popsongs in diverse genres…een razende stroom bonte vondsten en snel verkl“Zang en dans in het formaat van een dynamische show…spannende collectie popsongs in diverse genres…een razende stroom bonte vondsten en snel verkledingen…lukt om de stemming hevig op te koken. De ballads vormen in het geraffineerde totaalbeeld…de gewenste rustpunten” – Jacques J. D’Ancona – Dagblad van het Noorden

bekijk alle sponsoren
by Sitework