Ma

Inleiding

Voorafgaand aan de voorstelling ‘Ma’ vindt een inleiding plaats. Tijdens de inleiding vertelt een dramaturg meer over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat ‘Ma’ over? Waarom koos Solo Stories dit boek, van Hugo Borst, om een voorstelling van te maken? Hoe bewerk je een boek tot een theatermonoloog? Wat heeft acteur Eric Corton met het thema van de voorstelling? Na afloop van de inleiding is er ruimte voor het stellen van vragen. Voor het vormgeven van de inleiding is samengewerkt met Alzheimer Nederland en landelijke vereniging voor mantelzorgers Mezzo.

Aanmelden
De inleiding vindt plaats in de StadsLounge.  De inleiding start om 19.00 uur. U bent vanaf 19.10 uur welkom in het theater, u ontvangt dan een consumptiebon waarmee u na afloop van de inleiding een drankje in de benedenfoyer krijgt. De inleiding duurt tot 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur.

U kunt de tickets zonder administratiekosten bestellen via de website of bij het bespreekbureaiu (info@schouwburglochem.nl of 0573-250051). Er is plaats voor maximaal 80 personen.

lees meer +
dinsdag 1 mei 2018 19:00 uur
€ 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar