Her Majesty

Marrakesh Express

Muziektheater

Marrakesh Express … keer op keer een feest der herkenning. Na hun vorige succesvoorstelling komt Her Majesty nu met een splinternieuw programma: Marrakesh Express. Hierin put deze topband opnieuw uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young.
 
Waar in het vorige programma de focus lag op het album Déjà vu, duikt Her Majesty in Marrakesh Express nog dieper in de schat aan muziek die CSNY samen of afzonderlijk hebben gecomponeerd. Denk daarbij aan songs van de LP Crosby, Stills & Nash en  het livealbum 4 Way Street. Ook de soloalbums van de leden komen aan bod, zoals: After The Gold Rush en Harvest van Neil Young, Manassas van Stephen Stills, Songs For Beginners van Graham Nash en If I Could Only Remember My Name van David Crosby.
 
De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau.
 
Ook tijdens Marrakesh Express worden de fantastische songs omgeven door prachtige beelden en door de bandleden vertelde verhalen en anekdotes die een levendig tijdsbeeld schetsen.

lees meer +
dinsdag 3 april 2018 20:00 uur
€ 24.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

'Sensationeel goed gedaan!’  - Menno Pot / de Volkskrant
 
‘Sublieme ode aan Crosby, Stills, Nash & Young’ - Dagblad van het Noorden
 
‘Als muzikaal eerbetoon nauwelijks te overtreffen’ – Heaven Magazine
 
‘’Het resultaat: een prachtavond!’ - Dagblad van het Noorden

bekijk alle sponsoren
by Sitework