BIS Vriendenmiddag

Theaterprogramma 2020-2021

Speciaal voor onze BIS Vrienden organiseert Schouwburg Lochem in samenwerking met BIS een exclusieve middag op zondag 3 mei 2020.  

BIS Vriendenmiddag
Op deze middag wordt er een klein tipje van de sluier opgelicht in de vorm van optredens en voorproefjes. Wilt u graag aanwezig zijn op deze middag, dan dient u zich aan te melden via onze website of bespreekbureau (houd uw vouchercode bij de hand). Bij de BIS Vriendenmiddag is een introduce(e) welkom. 

Start Kaartverkoop
Maandag 4 mei 2020 om 10:00 uur start voor u de kaartverkoop. Tevens zijn de medewerkers van Schouwburg Lochem, speciaal voor u, aanwezig op maandag 4 mei (10:00 uur -14:00 uur) om uw bestelling aan te nemen. Dinsdag 5 mei 2020 zijn wij gesloten. Daarna gelden weer onze reguliere openingstijden.

BIS Vriend worden 
Als BIS Vriend ontvangt u diverse exclusieve voordelen en privileges. U ontvangt een uitnodiging voor de BIS Vriendenmiddag, u krijgt als eerste de brochure, u kunt met voorrang uw kaarten bestellen en kiezen uit diverse voorstellingen met een korting of extra activiteit.  

Aanmelden als BIS Vriend kan via de websitetelefonisch of aan de kassa van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. 

lees meer +
zondag 3 mei 2020 14:00 uur
Excl. voor BIS € 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework