BIS Vriendenavond

Theaterprogramma 2019-2020

Speciaal voor onze BIS Vrienden organiseert Schouwburg Lochem in samenwerking met BIS een exclusieve avond op zaterdag 11 mei 2019. Op deze avond krijgt u als eerste een preview van het nieuwe theaterseizoen. 

BIS Vriendenavond
Op deze avond wordt er een klein tipje van de sluier opgelicht in de vorm van optredens en voorproefjes. Een kleine glimp vangt u op in deze uitnodiging...! 
Wilt u graag aanwezig zijn op deze avond, dan dient u zich aan te melden via onze website of bespreekbureau (houd uw vouchercode bij de hand). Bij de BIS Vriendenavond is een introduce(e) welkom. 

Start Kaartverkoop
Zondag 12 mei 2019 om 10:00 uur start voor u de kaartverkoop via onze zeer gebruiksvriendelijke nieuwe website waarvoor u de vouchercode nodig heeft. Tevens zijn de medewerkers van Schouwburg Lochem, speciaal voor u, aanwezig op zondag 12 en maandag 13 mei (10:00 uur -14:00 uur) om uw bestelling aan te nemen. Daarna gelden weer onze reguliere openingstijden.

BIS Vriend worden 
Als BIS Vriend ontvangt u diverse exclusieve voordelen en privileges. U ontvangt een uitnodiging voor de BIS Vriendenavondm u krijgt als eerste de brochure, u kunt met voorrang uw kaarten bestellen en kiezen uit diverse voorstellingen met een korting of extra activiteit.  

Aanmelden als BIS Vriend kan via de websitetelefonisch of aan de kassa van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. 

lees meer +
zaterdag 11 mei 2019 20:00 uur
€ 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework